Reservasjon og priser

Du kan benytte isbanen med garderober, VIP rommet, foreningsrommet eller «Rosa møterom» mot en pris som dekker våre utgifter.

Feks: bursdagspakke med 50min istid, garderobe og lokale med kjøkken (foreningsrommet).

1500,- for ikke-medlemmer
1350,- for medlemmer

Booking på booking@comethockey.no

Isbanen:

Ved bruk av isbanen har du tilgang til garderobe og dusj. Vi har 4 garderober tilgjengelig, men hvor mange som kan benyttes avhenger av dagens program. Ønsker du mer enn 1 garderobe må det avtales på forhånd. 10 siste minutter av tildelt tid er forbeholdt ispreparering. Ved bruk flere timer avtales ispreparering med vaktmester.

 

VIP’en:

Her har vi et lite kjøkken med tilgang til varmt og kaldt vann, oppvaskmaskin, kaffetrakter, stoler og bord til minst 64 personer. I tilknytning til VIP’en ligger det flere små møterom som kan benyttes, men dette må avtales i hvert tilfelle.

 

Foreningsrom:

Her har vi et kjøkken med det som trengs til matlaging og servering, oppvaskmaskin, 2 komfyrer og kjøleskap. I foreningsrommet er det spiseplass til 24 personer. Det finnes et begrenset utvalg av bestikk og servise.

 

Rosa møterom:

Et lite møterom med plass til ca. 10 personer.

 

Kontorer:

Det finnes et mindre antall rom som kan benyttes fast over lengre tid. Disse er fine som klubbkontor, møte- eller lagerrom. Ta kontakt for nærmere avtale.

Oversikt over  reserverte tider finner du i Møteromskalenderen. (Åpnes i nytt vindu)

Isbanen er forbeholdt trening og kamp for Comets lag mellom 16-22 hverdager, men den er mulig å benytte for eksterne etter kl. 21 noen dager i uka. Helgen prioriteres til kamper og frigåing, utover dette kan isen benyttes av eksterne de tidspunkt det er ledig. Kontakt oss for å høre hva som er mulig.

Send en forespørsel til e-post booking@comethockey.no så får du tilbakemelding eller blir oppringt så fort vi har mulighet.

For bekreftelse av reservasjon last ned vedlegget i denne linken, fyll ut og send til booking@comethockey.no

Brukeren må dekke klubbens utgifter vedrørende felleskostnader, slik som vaktmester, preparering av is, strøm, vedlikehold, forbruksvarer, renhold osv.

Kostnader Pris          inkl. mva Medlemspris inkl. mva
Isbanen pr. time inkl. garderober Kr. 1500,- Kr. 1350,-
VIP rom avtales via Halden Ishall
Rosa møterom pr. time Kr.   125,- Kr.  100,-
Rengjøring Kr.   500,- Kr.  500,-

 

Kostnadene faktureres av Comet Halden Elite.

  • Isbanen skal forlates 10 minutter før utløp av avtalt tid. Isen skal ryddes fri for pucker eller annet. Garderober bør forlates 30 minutter etter utløp av tid. Bruker må rydde garderober og fjerne søppel.
  • Ved bruk av VIP’en er foreningsrommet tilgjengelig for bruk av komfyr og ekstra vaskemaskin. Matlaging skal kun foregå i foreningsrom. Bruk av foreningsrom må avtales på forhånd.
  • Bruker av VIP’en er ansvarlig for å rydde og feie gulv ved endt opphold.
  • Dersom det har vært matservering under oppholdet må bord, benker og gulv på VIP og foreningsrom rengjøres av bruker.
  • Rengjøringen kan utføres av Comet mot en ekstra kostnad på kr. 500,-. Dette må avtales på forhånd.
  • Evt. skader av inventar skal rapporteres til Comet senest neste dag og vesentlige skader dekkes av bruker.Avtalen sendes til booking@comethockey.no. Evt. avbestilling eller endring må gjøres per e-post, senest 2 dager før.