Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til norsk Tipping skal gå. Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Har du ønske om at klubben skal få din støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for hundre kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til klubben. Dette gjelder uansett om du spiller hos kommisjonær, via norsk tipping eller spill på mobil.

Under finner du informasjon om hvordan du går frem. Linker finner du nederst på denne siden. Der kan man også se hvor stor andelen til klubben er til enhver tid. For mer informasjon gå inn på Norsk tipping sine sider og se på Grasrotandelen. Vår oppfordring er at neste gang du er i kiosken/butikken for å tippe, så si at du vil støtte Comet Hockey i grasrotandelen.