Om Halden Ishall

halden-ishall-comet-furusetI 1988 ble det bygget en ishall på tomten Blokkveien 39, og her står den dag i dag Halden Ishall som Ishockeyklubben Comets hjemmebane. Denne hallen brukes ikke bare til ishockey, men også til mange andre arrengementer, som f.eks. curling – da hallen også inneholder en egen curlingbane. Når det ikke ligger is her, brukes Halden Ishall til lokale arrengementer som dansegalla, in-line turneringer og bilutstillingshall. Det har til og med vært arrengert skiløp her. Med andre ord: en fleksibel hall.

I 1990 fikk hallen en bemerkelse av Norsk Tipping: «en av Norges fineste ishockeyarenaer». Dette skyldes blant annet at hallen er meget pen innvendig, særlig når det gjelder renhold. Og ikke minst er fasilitetene her av meget høy kvalitet. På idrettsiden kan Halden ishall kalles som en «flerbrukshall». Med dette menes en hall som blir benyttet til mer enn bare ishockey. Idretter som fotball og ski, foregår eller har foregått i ishallen.

 

Årlig arrangerer Comet en ishockey- og skøyteskole for de interesserte. Comet har også aldersbestemte lag, hvor de minste som deltar er fra 6 år og oppover, helt til de såkalte seniorene. Det er også blitt en tradisjon at det årlig arrangeres en skolecup i ishockey, for de forskjellige skolene i Haldendistriktet.

En annen sport som har satt sine spor i hallen, er curling. Det siste året har Halden Curligklubb fått sin egen is, og denne har rukket og bli meget populært. I løpet av de siste årene har Halden Ishall også vært et populært sted for å spille fotball, da det har blitt arrangert fotballturneringer her. Store lag som Vålerenga og Brann har tidligere deltatt.

Besøksadresse:
Halden Ishall
Blokkveien 39
1785 Halden
Tlf. 69188122 / 95367967

Veibeskrivelse

Fra Oslo: Følg skilt fra E6 mot Halden, riksvei 21. Deretter følger man denne veien helt til man kommer til et T-kryss. Skilt med «Halden Ishall» viser at du skal ta til venstre. Følg denne veien (riksvei 22, Rokkeveien) til du kommer til en rundkjøring. På venstre side av denne rundkjøringen befinner det seg en Shell-stasjon. Rett frem for denne bensinstasjonen ligger matbutikken Kiwi. For å komme til ishallen, kjører du til høyre i rundkjøringen (BRA-veien) . Følg skiltet mot Halden Ishall, kryss en rundkjøring. Etter rundkjøringen tas andre vei til venstre (Blokkveien), deretter første vei til høyre inn til ishallen.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre