Referat fra dugnadsmøte 18/4-17

Tilstede:  Kommende u9,u10,u11,u13,u14,u16. Fra styret: Vanja Haugland Olsen og Sissel Jacobsen

 

  1. Informasjon om dugnader gjennom Allsammen som vi er forpliktet til:

Russetreff: Dette skjer kommende helg, vi dekker ca 150 timer. Noen lag er flinkere enn andre til å stille. Håper på endelige lister i løpet av dagen, vært en del rot, dette er tatt opp av dugnadsansvarlig i klubben for å bedre dette til neste arrangement.

  1. Opera i festningen: Helgen 14,16 og 17 juni. Ingen info kommet ennå.
  2. Kjendisfarmen: Vet veldig lite, ser ut til at det er snakk om i mai/juni.
  3. Ladies tour: august, vet ikke mer ennå.

 

Dette er arrangement vi nå vet. Det kan komme fler ting underveis. Siden Allsangen valgte å ikke ha samarbeid med Allsammen, jobber nå Allsammen med å få andre arrangement. Til nå er disse 4 kommet.

 

I forbindelse med disse arrangementene er vi helt avhengig at lagene bidrar ca like mye. Det har vært en gjenganger at noen bidrar mye andre lite. Som klubb er ikke dette ønskelig. Vi ble enig på dette møtet at alle aktive spillere skal dekke 3 vakter i løpet av hele sommeren. Dette er overkommelig for de aller fleste.

Vi har noen som har søsken i klubben, for og slippe å måtte jobbe det dobbelte ved å ha 2 eller 3 barn i samme klubb blir det slik: søskenfordel: 1 barn- 3 dugnader, 2 barn- 4 dugnader, 3 barn- 5 dugander, det økes med 1 dugnad pr søsken.

 

Tons of Rock:

Denne dugnaden har vi sammen med Elite, den er ikke i regi av Allsammen. Elite ønsker at vi dekker 500-600 timer her. Denne foregår helgen 22-24 juni. Jeg håper å få mer konkret beskjed og lister i løpet av denne eller neste uke. Her er det kun snakk om trivelsvakter, streifvakter, ved scena etc.  Ingen vaskevakter. Erfaring fra i fjor var det veldig artige vakter å ha, masse trivelige og glade folk. Ta kontakt med deres dugnadsansvarlig og meld deres interesse.

 

GET dugnad:

Denne ruller og går ennå. Her har dere store muligheter for å tjene en god slant i lagkassene. Denne er en egen dugnad så den faller utenfor de 3 vaktene som skal dekkes, de gjelder kun arrangement fra Allsammen.

Her kan lagene for eksempel grave for å få ned egenandeler, dekke en utgift for en cup etc. Det er opp til lagene hvordan man vil bruke pengene. Men det skal selges ganske mange kakebokser, lodd, sokker, dopapir for og komme opp i disse summene så lett. Ta kontakt med leder@comethockey.no for mer info.

 

Winter classic:

Her venter vi fortsatt på penger. Her går det veldig tregt, men håper på et overskudd på 60-80 000 kr. Vi legger ut info når vi har fått alt bekreftet. Tusen takk til klubben som stilte opp.

Kiosk:

Kiosken skal gjøres om, det vil bli en liten varmestue og håper på å har litt større utvalg på mat/middag. Her er det en jobb som skal gjøres først, det startes med rivning i morgen. Om dere har noen i lagene som kan bidra litt er det fint, det skal males og ordnes. Heldigvis har vi både snekker, rørlegger og elektrikere i klubben som stiller opp, tusen takk til dem.

Men dette betyr at det er ønskelig med mer åpen kiosk. Hvordan dette skal løses og fordeles er ikke helt bestemt ennå. Men vi kunne trengt en kioskgruppe på 16 personer, noen som vil? De 16 vil få fritak fra andre oppgaver i kiosk som gjelder felles arrangement.

 

Salva sokker:

Om noen lag ønsker kan dere selge Salva sokker til egen inntekt i lagkassa, ta kontakt med dugnadsansvarlig Sissel Jacobsen, så setter vi dere i kontakt med dem.

Fortjeneste på dette er avhengig av produkttype men det er 480 kr og 540 kr som gjelder pr pose.

 

Med andre ord, i framtiden vil det bli mer dugnader, men håper og tror at det vil vi få til sammen.

Neste år vil vi ikke ha Get dugnaden og Winter Classic, det betyr 180 000 kr mindre som jobbes inn på annen måte.

Som regel er jo alle dugnader lette å gjennomføre, ikke minst er det sosialt.

Vi håper på et godt samarbeid videre

 

Styret