Som kjent er IHK Comet medlem av Allsammen, som organiserer dugnader for for oss og mange andre foreninger.

Allsammen har ikke som tidligere ansvar for «Allsang På Grensen», så det blir dermed ingen Allsangdugnad som vi har vært vane med i flere år.

Allsammen har derfor jobbet med å få andre dugnader til fordeling til medlemsforeningene, og en god del har kommet på plass – som Russetreffet denne helgen, Opera, Kjendisfarmen og sykkelrittet Ladies Tour Of Norway.

Dugnadsansvarlige på lagene og representanter fra styret hadde møte om dette 18/4, og andre dugnader som Tons Of Rock og den pågående GET-dugnaden, som er utenom Allsammen. I tillegg dugnader i kiosken i ishallen kommende sesong mm.

Kiosken blir i disse dager dessuten renovert og ombygd fullstendig, og det blir kommende sesong en varmestue i kiosken, så foreldre kan varme seg litt mens de venter på ungene som trener. Det ser ut til at vi klarer dette med hjelp av sponsing uten kostnader for klubben.

Les referat fra dugnadsmøtet her

 

Styret