UKE 33

Til alle påmeldte til årets Summer Camp,

IHK Comet beklager meget å måtte avlyse vår Game Preparation Camp (GJELDER IKKE FUNdemental Campen, som går som planlagt).

Game Preparation Camp var et konsept vi var veldig spent på å tilby. Som dere sikkert forstår, er det et minimum for deltagelse (20) for denne leiren. Dette krevdes for å kjøre konseptet effektivt. Å ha en ekte kampsituasjon for spill hver kveld krever minst 2 rekker per lag + 1 keeper per lag.
Fra den opprinnelige fristen for å melde seg på, hadde vi bare 10 spillere og 1 keeper. Vi forlenget fristen til tirsdag (7/8), og mottok bare 1 ekstra påmelding.
Vårt fokus er å levere en kvalitets-Camp, samt kunnskap og profesjonalitet. Vi føler at å tilby et mindre kvalitetstilbud er uprofesjonelt, men er fortsatt begeistret for dette konseptet med en Game Prep Camp, og vil forsøke oss på dette igjen på neste vintercamp (dato ikke fastsatt). De av dere som var like begeistret som oss, og fortsatt ønsker å delta i vinterferien, -oppfordre vennene og medspillerne dine til å melde seg på! Dette kan være en fantastisk opplevelse når nok folk deltar! Vi håper å se dere alle da i steden!

Alle som har betalt inn påmeldingsavgift til Game Prep Campen vil få dette refundert snarest.

Som et bittelite plaster på såret får alle påmeldte en gratisbillett til treningskampen mellom Comet og Sparta tirsdag 15/8 kl 19:00.

 Igjen – IHK Comet beklager på det sterkeste at vi må avlyse
Game Preparation Camp.

IHK Comet – sport