0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

INFORMASJON TIL DELTAKENDE LAG DESEMBER 

                                       

 

 

 

Det nærmer seg med stormskritt januar, og med det tiden for Winter Classic Cup for våre U-14 lag. Alle de fire klubbene i Østfold arbeider intenst i disse dager for at turneringen skal bli så bra som mulig, både sportslig og opplevelsesmessig.

 

 

SPORTSLIG
Vi er pr i dag 21 lag, etter at to langveisfarende lag dessverre måtte kaste inn håndkleet. Det er sendt ut invitasjoner til flere nye lag, og vi håper å fylle til 24 lag så fort som mulig. Om noen ”kjenner noen” som burde vært med er det bare å spre budskapetJ.
Vi spiller innledende kamper i alle 4 byer fredag og lørdag, og gjennomfører tre sluttspill på søndag. A-sluttspill ute på Fredrikstad Stadion, B-sluttspill i Moss, og C-sluttspill i Halden.
Endelig oppsett sender vi ut så raskt som praktisk mulig, men det vil nok ikke komme noe før rett over nyttår.

Cupen finnes også på Cuponline fra 19/12, så det er mulig å følge oppdateringer der også.
WiNTER CLASSIC KAMP/ÅPNINGSSEREMONI
Alle lag vil få billetter til utendørskampen den 21/1 kl 1800, det ligger an til ny publikumsrekord for hockeymatch i Norge, så dette bør bli en stor opplevelse for alle hockeyinteresserte. Siden alle også får Winter Classic Lue hadde det vært gøy om alle kunne gå på kamp i egen matchdrakt og Winter Classic lue, slik at vi fikk markert vår turnering godt under denne kampen også.
Åpningsseremonien er fredag ettermiddag/kveld. Denne er også på Fredrikstad Stadion, og alle lag som ikke er opptatt med spill (blir kun noen få) skal delta på ”innmarsj” lagsvis her. Antrekk er drakt og lue, og dersom noen har flagg/vimpler e.l er dette en god anledning til å vise disse. Denne seremonien er en kombinert åpningsseremoni for hele ”Winter Classic Uka” og 450-års jubileet for Fredrikstad by. Det vil bli et forrykende show, så foreldre oppfordres ti lå få dette med seg også.
OVERRASKELSE
På søndag (etter at finalespillet er gjennomført) vil det på Fredrikstad Stadion bli arrangert en ”overraskelse” kl 1800. Sparebank1 (som er hovedsponsor for Winter Classic) har lagt ressurser i en overraskelse til byen, og deltakerne på Winter Classic Cup er spesielt invitert. Jeg vet at mange tradisjonelt sett vil ”hjem” etter en lag helg, men etter det jeg har hørt kan det være verdt å vente på denne overraskelsen om man har mulighetJ

 

 

 

TIDSPLAN I KORT

DAG TID HVA
Fredag 0900 -1900 Innledende kamper
Fredag 1900 Åpningsseremoni
Lørdag 0800-1600 Innledende kamper
Lørdag 1600 – Winter Classic Kamp
Søndag 0800 – 1600 Sluttspill
Søndag 1800 Overraskelse

 

 

NYTTIGE LINKER

 

All informasjon for hovedarrangementet ”Winter Classic” er samlet på:

http://winterclassic.no

 

Billetter til hovedkampen (for foreldre/andre):

http://www.ticketmaster.no/event/492915

 

Billetter til åpningsseremonien/konsert (for foreldre/andre):

 

http://www.ticketmaster.no/event/fredrikstad-pa-isen-billetter/514945

 

 

Visit Østfold vil være tilgjengelige for å vise frem Østfold til alle tilreisende, og de vil også ha noen konkurranser gående på sosiale medier. Følg dem gjerne på Facebook og Instagram, og deres hjemmeside finner dere her:

 

http://www.visitoestfold.com/no/hva-skjer-i-ostfold/

 

 

 

Igjen, vi gleder oss til hockeyfest i Østfold i januar.

 

På vegne av Stjernen Bredde, IHK Sparta Sarpsborg, Moss Hockey og IHK Comet, og med ønsker om en god jul & godt nytt år.